عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

تصویب سند راهبردی مدیریت بحران

وزیر کشور از تصویب سند راهبردی مدیریت بحران خبر داد و گفت: این سند را برای تصویب نهایی و اجرا به شورای عالی ارجاع می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی مدیریت بحران که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره مصوبات این جلسه اظهار داشت: طبق قانون جدید باید سند راهبردی مدیریت بحران تدوین شده و به تصویب شورای عالی مدیریت بحران برسد.

 

وی افزود: حدود 20 مورد آیین نامه و برنامه‌های اقدام داریم که برای همه حوادث و همه موارد سانحه طبیعی و غیر طبیعی باید این برنامه‌ها دیده شود که شامل فرآیندها، منابع و تجهیزات است.

 

وزیر کشور گفت: به لطف خدا امروز با تلاش دوستان ما در ستاد مدیریت بحران و پژوهشکده سوانح طبیعی و همکاری دانشگاه‌ها، سند راهبردی مدیریت بحران تصویب شد و ما این سند را برای تصویب نهایی و اجرا به شورای عالی ارجاع می‌دهیم. امروز مجموعه برنامه‌ها و اقدامات توضیح داده شد و برنامه‌ها را نیز برای تصویب عنوان خواهیم کرد.

 

رحمانی فضلی به کلانشهر تهران اشاره و بیان کرد: هم‌چنین شرایط ویژه و مدیریت بحران در کلانشهر تهران عنوان شد و قرار شد وزیر کشور که فقط در تهران به عنوان مسئول مدیریت بحران شهر است، با دادن جانشینی و تعیین وظایف و مأموریت‌ها به شهردار تهران این موضوع حل و فصل شود.

 

وی در توضیح سند راهبردی مدیریت بحران اظهار داشت: این سند پنج هدف عمده دارد که ناظر بر قانون، نیازها و مشکلاتی است که تاکنون با آن مواجه بودیم و جای این سند در کشور خالی بود. در زیر مجموعه هر هدف، سه راهبرد تعریف شده و در زیر مجموعه این راهبردها نیز مجموعه اقداماتی که باید انجام شود. کمیته‌هایی نیز تعریف شده که از مهمترین کمیته‌ها، کمیته تبلیغات، آموزش و اطلاع رسانی است.

 

وزیر کشور خاطر نشان کرد: تلاش ما در این سند بوده که بتوانیم با پیش بینی، پیشگیری و آمادگی لازم برای کاهش خطر، مدیریت بحران را قبل از واقعه انجام دهیم‌؛ البته به جز مواردی مانند زلزله که درباره زلزله هم می‌توان بر روی کاهش خسارت‌ها برنامه‌ریزی کرد. بنابراین آموزش در رویکرد پیش‌بینی، پیشگیری و کاهش خطر، نقش مهمی دارد./ تسنیم

ارسال نظر